Huuhkajien kapteeni Tim Sparvia ei ole kentällä nähty Tanskan Superligan jatkuessa ja tämä hiukan huolettaa myös A-maajoukkueen päävalmentajaa Markku Kanervaa.

Sivussa ololle on toki ollut myös selkeä syy. Sparv ei ole ollut aivan täydessä kunnossa.

– Timin kanssa tuossa juttelin. Hänellä on vähän selkävaivoja ollut ja hän totesi, että ei ole ihan sataprosenttisessa kunnossa. Päävalmentajan kanssa sopi, että hän ei tuossa edellispelissä mukana ole, Kanerva kertoi Suplan Week of Football -podcastissa.

Kanerva seuraa tilannetta tarkkaan jatkuvasti.

– Kyllä se tietyllä tapaa huolestuttaa tuo Timin tilanne. Toivoisi, että hän olisi se yksi niistä avainpelaajista. Saa nyt nähdä, ottaako hän sen oman paikkansa ja roolinsa siinä joukkueessa. Ja saa nähdä nyt, mitä tapahtuu kauden jälkeen, kun hänellä loppuu sopimus Midtjyllandin kanssa.

– Ajatellen jatkoa ja meidän pelejä, niin olisi tärkeää, että Timkin sitä pelituntumaa saisi.