Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ei ole yllättynyt siitä, että Joel Pohjanpalo takoo maaleja kuin liukuhihnalta Saksan kakkosbundesliigassa.

Ilta-Sanomien haastattelussa Kanerva kertoi, että hän odotti kovia tehoja.

– Osasin odottaa, että maaleja tulee. Tiesin, että Hampurissa pystytään tarjoamaan ”Jollelle” paikkoja ja hän on ollut hyvin juuri siellä, missä hyökkääjän pitää olla, Kanerva kertoi IS:n haastattelussa.

– Hänestä myös huomaa, että hän on kovassa kunnossa. Hän on selvästi tehnyt hommia koronatauon aikana, Kanerva sanoi.

Hommien tekeminen on näkynyt myös tehoissa. Koronatauon jälkeen Pohjanpalo on tehnyt lainajoukkue HSV:lle seitsemän maalia. Valitettavasti HSV on samaan aikaan päästänyt tolkuttomasti osumia, joten joukkueen nousuhaaveet eivät ole enää omissa käsissä.