Teemu Pukki on jälleen tutussa tilanteessa, sillä jalkapallon huhumylly jauhaa oikein isoilla kierroksilla. Pukin seuraavaksi työnantajaksi lehdissä väitetty Besiktas on uusiempien tietojen (huhujen) mukaan pudonnut nyt kilpailusta pois.

Samaan aikaan on kerrottu, että ainakin kaksi Valioliigaseuraa olisi kiinnostunut Pukin palveluksista ja ainakin WBA on mainittu nimellä.

Samaan aikaan Norwich on linjannut alusta alkaen sen, että pitkän sopimuksen alla oleva suomalaishyökkääjä ei ole kaupan. Teemu Pukilta tai hänen edustajiltaan ei ole kommenttia luettu liittyen mihinkään, joten huhumylly tulee jauhamaan jatkossakin ja on varmaa, että Pukkia tullaan viemään spekulaatioissa vielä jokaiseen ilmansuuntaan.

Toistaiseksi voimassa olevan tiedon mukaan Teemu Pukin seura on edelleen Norwich City.