Englannin Championshipin tämän hetken kuumin vaihtomies, Brentfordin Marcus Forss, kiitti jälleen luottamuksesta maalilla, kun käsky kävi kentälle. Forss tuli vaihdosta sisään 75. minuutilla ja vain minuutti myöhemmin hän teki 3-0 johtomaalin Lutonia vastaan vierasottelussa.

Maali oli Forssille jo kauden neljäs – kaikki osumat ovat tulleet hänen tultua kentälle vaihdosta.

Mielenkiintoista nähdä, onko Forssin nimi Markku Kanervan seuraavalla maajoukkuelistalla? Hän teki paluun Pikkuhuuhkajiin lokakuussa ja teki kahdessa ottelussa yhden maalin. Kilpailu kärkipelaajien paikoista on Huuhkajissa tiukka, mutta neljä maalia kivikovassa Championshipissä voi hyvin nostaa Forssin nimen listoille.

Pikkuhuuhkajien kapteeni Aapo Halme jäi sen sijaan täysin ilman minuutteja, kun Barnsley voitti Watfordin 1-0. Halme oli koko ottelun vaihtopenkillä.