Hyökkääjä Benjamin Källman on ollut Huuhkajien paidassa hyvässä maalivireessä. Torstaiseen Tanska-otteluun hän lähtee voitto mielessä.

Källman onnistui edellisottelussa Norjaa vastaan ja on kymmenessä edellisessä maaottelussa tehnyt neljä maalia. Källman toivoo saavansa mahdollisuuden lisätä maalisaldoaan torstaina Tanskaa vastaan.

– Toivottavasti saan vastuuta ja pääsen tekemään niitä asioita, mitä haluan. Totta kai haluan pelata niin paljon kuin mahdollista, tehdä maaleja ja nimenomaan pelata joukkueelle hyvin, että pääsemme kisoihin. Se on se tärkein juttu. Katsotaan, mikä roolini on missäkin pelissä ja sitä kautta yritetään saavuttaa joukkueena se, mitä haluamme tästä, Källman toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

EM-karsinnat saavat komean lähtölaukauksen, kun ottelustadion Parken on loppuunmyyty ja katsomossa on myös 1700 suomalaiskannattajaa.

– Odotuksissa on todella kiva tapahtuma, totta kai se on kuitenkin jalkapallopeli ja menemme sinne hakemaan sen voiton. Peli on loppuunmyyty ja katsomossa on paljon suomalaisia kannustamassa meitä – toivon ja uskon, että siitä tulee tosi hieno ilta ja saamme hyvän tuloksen mukaan, hyökkääjä tunnelmoi.

Tuleviin EM-karsintoihin lähdettäessä Källmanin tavoite on kristallinkirkas.

– Kisoihin pääsemisen pitää olla se tavoite, ei me muuta tästä haeta, Källman linjaa.

Suomi avaa EM-karsinnat torstaina 23. maaliskuuta Tanskan vieraana Kööpenhaminassa. Karsinnat jatkuvat sunnuntaina 26. maaliskuuta vierasottelulla Pohjois-Irlantia vastaan. Molemmat ottelut käynnistyvät Suomen aikaa kello 21.45 ja ovat katsottavissa Yle TV2:ssa.

Lähde: Palloliiton verkkosivut