Huuhkajat päättää EM-karsinnat kohtaamalla perjantaina Pohjois-Irlannin ja maanantaina San Marinon. Vaikka Suomella ei otteluissa ole enää panosta, niin Daniel Håkans pitää otteluita tärkeinä.

Suomi menetti mahdollisuutensa EM-kisoihin karsintalohkon kautta, kun se hävisi edellisessä karsintaikkunassa Slovenialle ja Kazakstanille. Håkans haluaa päättää kuitenkin positiivisesti.

– Tilanne on nyt vähän erilainen. Olisimme halunneet saada paremmat tulokset viime peleistä, jotta meillä olisi nyt mahdollisuus saada se kisapaikka. Tämä on meille kuitenkin hyvä mahdollisuus parantaa peliämme ja totta kai haluamme päättää karsinnat hyviin tuloksiin, Håkans kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Vaikka EM-paikkaa ei tullut, niin Huuhkajilla on mahdollisuus selvitä kisoihin vielä jatkokarsintojen kautta. Hyvät tulokset viimeisistä EM-karsintaotteluista antaisivat hyvät lähtökohdat tuleviin jatkokarsintoihin.

– Nämä Pohjois-Irlanti- ja San Marino -pelit valmistavat meitä maaliskuun jatkokarsintoihin. Haluamme lähteä maaliskuun peleihin hyvien esitysten ja tulosten siivittämänä, Håkans toteaa.

Huuhkajat kohtaa Pohjois-Irlannin Olympiastadionilla perjantaina kello 19.00.

Lähde: Palloliiton verkkosivut