Markku ”Rive” Kanerva on johtanut Huuhkajia tällä hetkellä 40 kertaa. ”Riven” kaksi ensimmäistä A-maaottelua päävalmentajana tuli 2011 ennen kuin Mixu Paatelainen otti valmennusvastuun. Seuraavat neljä maaottelua tuli Paatelaisen lähdön jälkeen, ennen kuin Hans Backe otti valmennusvastuun. Virallisena A-maajoukkuevalmentajana Kanerva on nyt ollut 34 Backen jälkeen.

Näistä otteluista Suomi on voittanut puolet eli 20. Kahdeksan kertaa on pelattu tasan ja tappio 12 kertaa. Kun otetaan huomioon karsintaottelut, tilasto on kova: MM-karsintaotteluja Kanervalla on kuusi, Nations League -otteluja kuusi ja EM-karsintaotteluja 10 eli yhteensä 22 karsintaottelua.

Voittoja on näistä peleistä 12 eli puolet. Tasapelejä on vain kaksi ja tappioita kahdeksan – kun muistetaan, että kaksi näistä tappioista tuli jo menetetyissä MM-karsinnoissa 2017 ja kaksi tilanteessa, joissa Suomi pelasi ilman panosta (Nations Leaguen lohkovoiton varmistuttua toinen, EM-kisapaikan varmistettua toinen) ja yksi oli ”voitto-tappio”, eli tarpeeksi niukka tappio Kreikalla varmistamaan Nations Leaguen lohkovoitto, jää ”isojen” tappioiden määrä pieneksi: eli EM-karsintojen kaksi tappiota Italialle ja yksi Bosnialle tulivat tilanteessa, jossa otteluilla oli todella iso merkitys.