Italian Serie A:ssa putoamista vastaan taisteleva Brescia otti elintärkeän voiton sunnuntaina. Joukkue kukisti kotonaan SPALin 2-1 oltuaan 0-1 tappiolla ensimmäisen jakson jälkeen.

Yksi voiton avaimista oli siinä, että pikkukolhuista kärsinyt maalivahti Jesse Joronen palasi tolppien väliään ja pelasi hyvin.

Brescian toinen suomalainen, Simon Skrabb, tuli vaihdosta kentälle ja oli osaltaan kääntämässä peliä. Skrabb tuli sisään 62. minuutilla pelin ollessa vielä 0-1. Tämän jälkeen Jaromir Zmrhal teki kaksi maalia ja piti Brescian säilymistoiveet hengissä.

Helppoa ei Brescialla ole vieläkään. Joukkue on sarjassa toiseksi viimeisenä ja putoamisviivalle on seitsemän pistettä. Jaossa on vielä 12 pistettä sarjassa, joten varsin täydellistä loppukautta selviäminen vaatisi.