Keskiviikkona selvisi moni asia syyskuun alun Nations Leaguen suhteen, mutta myös monta kysymysmerkkiä jäi ilmaan. Vielä on epäselvää, missä Suomi pelaa avausottelunsa Walesia vastaan.

Lähtökohtaisesti Helsingissä ja Olympiastadionilla, mutta varmuutta tähän ei ole. Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande selvitti taustoja YLEn haastattelussa. Casagrande kertoi, että mikäli viranomaisilta ei tule erikoislupaa Walesin päästämiseksi Suomeen ilman karanteenia, pitää löytää neutraali pelipaikka ottelulle. Yksi vaihtoehto on Unkari.

– Unkari on hyvä maa sikäli, että sinne on aika pitkälti rajat auki joka puolelta. Unkari on myös sellainen maa, johon UEFA on aiemmin viitannut. Siellä on varauduttu siihen, että stadioneilla päästään tarvittaessa pelaamaan, Casagrande kertoi YLEn haastattelussa.

Fanien kannalta asia on sikäli yhdentekevä, että pelataan peli missä pelataan, yleisöä ei sinne päästetä UEFAn päätöksellä.