Suomen Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande avasi erilaisia ajankohtaisia asioita Palloliiton haastattelussa. Casagrande myöntää, että on täysin mahdollista, ettei ensimmäiseen Nations Leaguen otteluun Walesia vastaan saada ottaa katsojia. Pelipaikaksi hän väläyttelee Olympiastadionia.

– Sinänsä olemme valmiita siihen, että matsit pelataan Olympiastadionilla. Nyt halutaan kuitenkin odottaa vielä se kaksi viikkoa, jotta nähdään, mikä se UEFA:n lopullinen päätös on. Tietysti toivomme, että saisimme ottaa katsojia, mutta on mahdollista, että ensimmäinen ottelu pelataan ilman katsojia, Casagrande kertoi Palloliiton sivuilla.

– Pelaajat haluaisivat palata siihen kotipesään Olympiastadionille siten, että se olisi täynnä. Tietäen ja tuntien sen kaiken intohimon, joka on tullut kisapaikasta, se olisi ollut hienoa, jos paluu olisi tapahtunut täydelle katsomolle. Joudumme vielä hetken odottamaan sitä täyden tuvan fiilistä. Ensin Huuhkajat pääsee haistelemaan tunnelmaa vähän eri tavalla stadikalla. Vielä tulee sekin hetki, jolloin täpötäysi katsomo on kannustamassa pelaajia, Casagrande maalailee tulevaisuutta.