Markku Kanerva esitteli torstaina joukkueensa tuleviin Kansojen liigan otteluihin Walesia ja Irlantia vastaan. Nimilistassa oli paljon mielenkiintoisia, uusia, nimiä.

Mutta myös eri syistä poisjääviä tutumpia pelaajia. Yhdysvalloissa pelaavat pelaajat jäivät pois koronasyistä ja esimerkiksi Joona Toivio perheenlisäyksen vuoksi. Eniten kysymyksiä herätti Petteri Forssellin nimen puuttuminen listalta.

–  Kun joukkuetta kootaan, pitää miettiä mihin haluamme peliä kehittää, mikä on meidän pelitapa ja keitä vastustajia kohtaamme. Tämä oli iso pohdinnan paikka Petterin ja parin muun pelaajan kohdalla. Jouduimme miettimään, että löytyisi monikäyttöisiä pelaajia eri ryhmityksiin ja eri rooleihin.

– Nämä ovat vaikeita ratkaisuita, mutta nyt päädyimme näihin pelaajiin, Markku Kanerva kertoi tiedotustilaisuudessa.

Suomi kohtaa Walesin 3. syyskuuta Helsingissä ja 6. syyskuuta Irlannin Dublinissa.