Nikolai Alho siirtyi tammikuussa kreikkalaisen Volos FC:n riveihin. Alho on viihtynyt hyvin uudessa paikassa.

Alholla oli unkarilaisen MTK Budapestin kanssa sopimusta jäljellä vielä loppukausi, mutta Volos halusi Huuhkaja-pelaajan riveihinsä.

– Oikeastaan jo loppukesästä ja alkusyksystä Volos otti yhteyttää ja oli kiinnostunut. Kesällä seurat eivät kuitenkaan löytäneet yhteisymmärrystä, kun minulla oli vielä vuosi sopimusta jäljellä enkä päässyt lähtemään, Alho kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Alhon mukaan siirto tapahtui lopulta nopeassa aikataulussa.

– Asiat menivät tosi nopeasti. Joulun välipäivinä tuli tietoa, että voisi olla mahdollista siirtyä Volosiin. Juttelin MTK:n ja koutsin kanssa, jonka jälkeen seurat pääsivät nopeasti yhteisymmärrykseen. Kaikki meni tosi nopeasti siinä joulun välipäivinä ja tammikuun ensimmäisen viikon aikana.

Alho nousi heti Volosin avauskokoonpanoon, mutta lievä loukkaantuminen on pitänyt hänet sivussa pari edellispeliä. Hän on kuitenkin ehtinyt jo vaikuttua sarjasta.

– On alkanut tosi hyvin. Huomaa, että tämä on suursarja ja joukkueet ovat tosi hyviä. Fanikulttuuri on aika makea ja välillä hurjakin. Soihdut palavat ja katsomossa on rymistelyä, Alho heittää.