Huuhkajat hävisi lauantai-iltana pelatun Nations Leaguen ottelun Romanialle 0-1. Nikolai Alhon mukaan Suomella oli eväitä enempäänkin.

Romania oli hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta osoitti vaarallisuutensa kotikentällään. Romanialla oli paikkoja lisämaaleihinkin, mutta Jesse Jorosen loistavat torjunnat pitivät Romanian yhdessä maalissa. Toisaalta Joel Pohjanpalolle avautui kaksi avopaikkaa, joista hän yleensä viimeistelee, mutta tällä kertaa ei uponnut.

– Aika tiukka matsi. Totta kai tiesimme, että Romania oli hävinnyt kaksi ensimmäistä peliään vieraissa ja nyt kotona oli täysi tupa. Oli haastava matsi, mutta ajoittain pelasimme tosi hyvin ja mielestäni meillä oli tosi paljon maalipaikkoja. Vähintään tasapelin olisimme ansainneet tuosta matsista, Alho kommentoi Huuhkajien Twitter-kanavalla ottelua.

Avausjaksolla Suomella piti kiirettä ja Alho pääsi lähietäisyydeltä todistamaan Romanian maalia, kun hän liukastui ratkaisevalla hetkellä ja romanialaispelaaja pääsi puskemaan pallon vapaasti Jorosen selän taakse.

– Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla he saivat paljon vastahyökkäyksiä. Menetimme pallon ylhäällä ja vastahyökkäyksistä he yrittivät saada tilanteita ja saivatkin maalin.

Huuhkajien hurja pelitahti jatkuu jo tiistaina, kun edessä on kesän neljäs ja samalla viimeinen Nations Leaguen ottelu Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan vieraskentällä.

– Tämä on ollut aika tiukka setti. Totta kai kierrätystä on ollut, mutta aika tiuhaan tahtiin näitä matseja tulee. Meillä on iso kasa jätkiä ja nälkäisiä äijiä, jotka haluavat pelata. Varmaan tulee taas vähän kierrätystä.