HJK nappasi ensimmäisen pisteensä Konferenssiliigan lohkovaiheessa, kun se nappasi 1-1-tasapelin Aberdeenia vastaan.

HJK pääsi vajaan tunnin kohdalla johtoon, kun Pyry Soiri eteni vahvasti laidalta ja syötti maalin eteen, jossa Bojan Radulovic pääsi siirtämään Klubin johtoon.

Maalin jälkeen Aberdeen alkoi pistää lisää painetta HJK:n päätyyn ja lopulta Bojan Miovski pääsi tasoittamaan. Maalin alusti avauspuoliskolla rajun tärskyn päähänsä saanut Richard Jensen, joka lähetti pitkän pallon HJK:n puolustuslinjan taakse, josta pallo meni Miro Tenhon pään kautta suoraan Miovskille.

Jensenin tärskyn lisäksi hieman harmaita hiuksia Huuhkajien osalta tuli Matti Peltolan loukkaantumisen myötä. Peltola sai niin ikään kovan iskun päähänsä ja joutui jättämään kentän tauolla. Hänen tilalleen kentälle juoksi toinen Huuhkaja-pelaaja Tuomas Ollila.