Konferenssiliigan lohkovaiheesta ei suomalaispelaajia päässyt jatkopeleihin, kun FC Nordsjällandin, Aberdeenin ja HJK:n taival päättyi.

Carljohan Erikssonin ja Oliver Antmanin edustaman FC Nordsjällandin pelit tulivat päätökseen, kun se hävisi bulgarialaisen Ludogoretsin vieraana 0-1 (0-0). Ludogorets ja niin ikään viimeisen pelinsä voittanut Fenerbahce nousivat Nordsjällandin ohi, ja tanskalaisjoukkueen kohtalona oli pudota jatkosta. Eriksson oli ottelussa penkillä ja Antman parantelee edelleen loukkaantumistaan.

HJK päätti pelinsä PAOK:n vieraana 2-4 (1-1)-tappioon. Uransa päättävä Perparim Hetemaj sai kunnian päästä eläkepäiville maalin kanssa, kun hän latasi lisäajalla rankkarin sisään. HJK jäi lohkossaan viimeiseksi kerättyään kaksi pistettä.

Samassa lohkossa pelanneen Richard Jensenin Aberdeenin pelit päättyivät komeasti, kun skottiseura kaatoi Eintracht Frankfurtin 2-0 (1-0). Panoksettomassa ottelussa Jensen juoksi kentälle 62. minuutilla. Aberdeen keräsi kuusi pistettä ja oli lohkossa kolmas.

Lähde: Palloliiton verkkosivut