MLS pyörähtää käyntiin tällä viikolla ja Inter Miamin Robert Taylor on siirtohuhujen kohteena.

The Athleticin mukaan Inter Miami on valmis kuuntelemaan tarjouksia muun muassa Taylorista keventääkseen palkkatilannettaan. Inter hankki viime kaudella Lionel Messin, Sergio Busquetsin ja Jordi Alban riveihinsä. Tänä talvena joukkoon liittyi vielä Luis Suarez.

MLS-joukkueet saavat nimetä kolme pelaajaa, jotka eivät vaikuta palkkakattoon, mutta kaikki Interin supertähdet eivät pääse sen piiriin, joten joukkueen on kevennettävä palkkarakennettaan.

Taylorin lisäksi DeAndre Yedlinin, Sergii Krystov, Gregore ja Jean Mota ovat vaihtoehtoja, jotka voivat jättää seuran. Taylorin siirto olisi hieman yllättävää, sillä hän löysi hyvän yhteyden Messiin viime syksynä ja kaksikko värkkäili yhdessä useita osumia.