Huuhkajat päätti maaliskuun maajoukkueikkunan voittoon, kun se kaatoi Olympiastadionilla Viron 2-1 (2-0).

Suomi oli ottelussa heti alusta alkaen hallitsevampi osapuoli ja kuparinen saatiin rikki puolen tunnin kohdalla. Benjamin Källman kaadettiin rangaistusalueella ja tilanteesta vihellettiin rangaistuspotku.

Fredrik Jensen asettui pallon taakse, mutta Viron maalivahti Karl Hein torjui Jensenin vaisun yrityksen. Paluupallo tuli kuitenkin takaisin Jensenille, joka siirsi pallon tyhjään maaliin.

Kuusi minuuttia myöhemmin Suomi juhli toistamiseen. Oliver Antman murtautui vasemmalta keskittäen maalille. Maalin edessä täysin vapaana ollut Källman ei saanut kunnon osumaa palloon, vaan se liippautui takatolpalle Jensenille. Hänen ohjauksensa tärähti ylärimaan ja siitä virolaispuolustajan päähän ja lopulta Hein oli kauhomassa palloa lopullisesti linjan yli.

Toisen puoliajan alussa Källman ja Antman järjestelivät todella komean maalin, jossa Antman siirsi taiturimaisesti takavasaralla pallon takakulmaan. Källman oli kuitenkin ehtinyt edeltävässä tilanteessa paitsioon.

Tunnin kohdalla Viro kavensi, kun Alex Tamm pääsi takatolpalta siirtämään kulmapotkun verkkoon. Lopussa Viro sai vielä painetta luotua, mutta Suomellakin oli paikkansa lisämaalien tekoon, mutta heikkokuntoinen kenttä vesitti viimeistään haaveet lisämaaleista.