Huuhkajien kokeneen kaartin pelaajat, Tim Sparv ja Teemu Pukki, ovat kovassa nousussa Suomen aikojen ottelutilastossa. Pukki on pelannut urallaan jo 80 A-maaottelua ja tällä lukemalla hän on kaikkien aikojen tilastossa sijalla kahdeksan. Viime karsintojen aikana Pukki ohitti toisen legendaarisen kotkalaispelaajan, Arto Tolsan, tilastossa. Tolsa pelasi aikoinaan 77 kertaa Suomen puolesta.

Aivan Tolsan kannassa on maajoukkuekapteeni Tim Sparv – tosin hänen ja Tolsan välissä on kaksi pelaajaa. Kun Sparv pelaa seuraavan kerran Suomen paidassa, hän sivuaa Hannu Tihisen ja Petri Pasasen maaottelumäärää 76. Tällä hetkellä Sparv on jaetulla sijalla 11 yhdessä Toni Kuivaston kanssa.

Sekä Pukilla että Sparvilla on hyvät mahdollisuudet nousta sadan maaottelun kerhoon. Tässä harvassa joukossa ovat vain Jari Litmanen (137), Sami Hyypiä ja Jonatan Johansson (105) sekä Ari Hjelm 100.