Huuhkajien tiedotustilaisuus siirrettiin tiistaina. Syynä oli yksinkertaisesti se, ettei vielä ollut mitään tiedotettavaa. Ilman valtiovallan päätöksiä siitä, saako Palloliitto poikkeusluvan karanteeniehtoihin, ei olisi ollut tiedossa pelipaikkaa eikä joukkuetta.

Palloliitto sai päivän lisäaikaa UEFAn suuntaan kertoa, mikä on viranomaisten kanta.

– Sain UEFAlta juuri vahvistuksen, että saimme huomiselle asti aikaa, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande kertoi YLElle.

– Tilanne on vielä auki. Odotimme, että olisimme saaneet viimeistään tänään viranomaisilta päätöksen poikkeusluvasta, jota on haettu. Käsitykseni mukaan päätöksen pitäisi tulla viimeistään huomenna. Sitten pääsisimme eteenpäin suuntaan tai toiseen.

Casagranden mukaan mikäli poikkeuslupaa ei tule, Suomi ei kohtaa Walesia Helsingissä vaan jossain UEFAn määräämässä paikassa. Lisäksi pelaajalista muuttuisi, sillä Suomen karanteenisäännökset poikkeavat valtaosasta Euroopan maita.