Suomen Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande on luottavainen siitä, että syyskuussa pelattaisiin Huuhkaja-otteluja. Casagrande kertoi näkemyksiään haastattelussa Palloliiton sivuilla.

– Kyllähän me siitä lähdetään, että matsit pelataan. Mitään varmuuttahan kukaan ei voi antaa, tilanne kehittyy meistä riippumattomista syistä suuntaan tai toiseen. UEFA:n täytyy miettiä koko Eurooppaa.

– Euroopassa on paikkoja, joissa tilanne on erittäin hyvä tällä hetkellä ja on paikkoja, joissa on taas menty vähän huonompaan suuntaan. Kaikki pitää ottaa huomioon. UEFA:n osalta kaikki tehty, jotta nämä ottelut pystyttäisiin pelaamaan, Casagrande kertoo Palloliitolle.

Siitä, otetaanko otteluihin yleisöä, Casagrande ei pysty antamaan vielä vastausta. Lisäksi hän kertoi, että Huuhkajat on vahvasti palaamassa Olympiastadionille, joskaan sekään ei ole vielä täysin varmaa.