Huuhkajien Petteri Forsell muisteli laajassa MTV:n haastattelussa viime kauttaan Puolassa ja kävi kuulumisiaan läpi.

Myös Huuhkajat olivat agendalla: erityismaininnan Forsell antaa viime karsintojen Bosnia -otteluun Tampereella. Forsell oli tässä pelissä avauksessa.

– Bosnia-ottelu oli elämäni siistein futiskokemus. Pelin aikana oli muutama tilanne, kun tuli katko tai joku loukkaantui, jolloin katselin ympärille ja vesi tippui taivaalta päälle. Se oli siistein peli, jonka olen pelannut, Forsell kertoi MTV:lle.

Tällä hetkellä Petteri Forsell on ilman seuraa. Kiinnostusta on ollut – yksi kriteeri uuden seuran valinnassa on ensi kesän EM-lopputurnaus.

– Kun ikää tulee, myös taloudellista puolta täytyy miettiä enemmän. Lähtökohtana on kuitenkin löytää seura, joka tarjoaa mahdollisimman hyvän mahdollisuuden olla mukana EM-kisajoukkueessa. Jos se ei ole mahdollista, sitten etsitään jostain mahdollisimman isoa sopimusta, Forsell kertoi MTV:n haastattelussa.