Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva avasi ajatuksiaan syksyn Nations Leaguen otteluista sekä maaotteluista Iltalehden haastattelussa. Erityisen tyytyväinen Kanerva oli joukkueen pelaamiseen.

– Kokonaisuudessaan täytyy olla tyytyväinen siihen, minkälaista pelaamisemme on ollut. Pystymme voittamaan vieraissakin, eivätkä vierasottelut ole enää minkäänlaisia peikkoja, Kanerva sanoi Iltalehdelle.

Lisäksi syksyllä toteutettiin taktisia kokeiluja.

– Haimme vaihtoehtoja. Meidän täytyy olla joustavia tilanteen mukaan. Jos ajatellaan puolustusmuotoa, niin meillä se muodostuu 5–3–2- tai 5–3–1–1-ryhmitelmiin. Määrittävä tekijä kuitenkin on se, mikä on vastustajan hyökkäys- ja puolustusmuoto. Mitä erilaisia variaatioita he tekevät hyökkäyspelin rakentelu- ja murtautumisvaiheessa? Luovatko he alueellisia ylivoimia, Kanerva pohti Iltalehdessä.