Huuhkajissa viimeksi viime syksynä esiintynyt Ilmari Niskanen on solminut sopimuksen Skotlannin valioliigaseura Dundee Unitedin kanssa.

Siirron osalta kaikki on muuten selvää, mutta työluvan kanssa on vielä vääntämistä asioiden mutkistuttua tässä suhteessa melkoisesti brexitin myötä. Niskanen on kuitenkin luottavainen sen suhteen, että asiat saadaan kuntoon lähipäivinä.

Ingolstadtissa Saksassa kaikki ei sujunut Niskasen toiveiden mukaan ja nyt edessä onkin tavallaan uusi alku. Dundee United oli Niskasen kintereillä jo vuosi sitten ja kiinnostus on pysynyt korkealla.

– Kyllähän kaikki täällä ovat hyvin innoissaan ja olen todella haluttu pelaaja heille. Se ei kuitenkaan ole ongelma, sillä tykkään suurista odotuksista ja haluan näyttää heille, että olen myös niiden arvoinen. Olen todella hyvässä kunnossa ja uskon skotlantilaisen pelityylin sopivan minulle hyvin, Niskanen kertoo Palloliiton verkkosivuilla.