Huuhkajat kohtaa keskiviikkona harjoitusottelussa Walesin. Ottelu Olympiastadionilla alkaa kello 19.00.

Wales-ottelu toimii lämmittelynä tulevia MM-karsintoja silmällä pitäen. Huuhkajat kohtaavat seuraavaksi perjantaina Kazakstanin kotona ja ensi viikon tiistaina Ranskan vieraskentällä.

– Tiedossa on todella hektinen setti, seitsemässä päivässä kolme peliä. Se on haastavaa valmistautumisen kannalta niin fyysisesti kuin taktisestikin. Moni pelaaja pelasi vielä sunnuntaina, ja maanantai oli heille palauttava päivä, Suomen päävalmentaja Markku Kanerva totesi ottelun alla Palloliiton verkkosivujen mukaan.

Wales on Huuhkajille tuttu vastustaja, sillä joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti jo Kansojen Liigassa. Tuolloin Wales oli molemmissa otteluissa niukasti vahvempi.

Huuhkajien runko koostuu pitkälti EM-miehistöstä, mutta mukaan on noussut myös uusia nimiä. Erinomaista kautta KuPS:ssa pelaava Urho Nissilä on ensimmäistä kertaa Huuhkajien matkassa, Santeri Hostikka on noussut mukaan, Lilleströmissä vahvoja esityksiä esittänyt Kaan Kairinen pääsee Huuhkajiin parin vuoden tauon jälkeen ja EM-kisoja edeltävällä leirillä mukana ollut Jasin Assehnoun on jälleen mukana.

Odotettavissa onkin, että Kanerva pyörittelee vaihtorulettia ottelussa. Ottelussa on mahdollista tehdä kuusi vaihtoa.

– Meillä on uusia pelaajia mukana ja heille on tarkoitus antaa näyttöpaikkoja. Minuutteja en vielä paljasta, Kanerva totesi

Kapteeni Tim Sparv ja maalivahti Jesse Joronen ovat varmuudella sivussa illan ottelusta.

Tim Sparvilla on pieniä ongelmia, mutta uskon, että Kazakstan- ja Ranska -otteluissa hän on pelikunnossa. Muut ovat pelikunnossa, Kanerva valotti.

Otteluun otetaan 8500 katsojaa, mutta sitä voi seurata studioineen myös Elisa viihde Viaplayn palvelusta