Huuhkajien avauskokoonpano Kazakstania vastaan on nimetty. Päävalmentaja Markku Kanerva on muokannut kokoonpanoa isolla kädellä.

Huuhkajat lähtee otteluun neljän alakerralla, jossa ainoastaan Leo Väisänen säilyttää paikkansa avauskokoonpanossa. Hän saa rinnalleen Robert Ivanovin ja laidoilla pelaavat Niko Hämäläinen sekä Albin Granlund. Keskikentällä Rasmus Schüller nousee pelikiellon jälkeen takaisin avauskokoonpanoon ja Urho Nissilä on niin ikään uutena miehenä avauksessa. Keskikentän ja hyökkäyksen nelikon täydentävät Glen Kamara, Robin Lod, Joel Pohjanpalo sekä Teemu Pukki.

Huuhkajien avauskokoonpano:
Lukas Hradecky, Niko Hämäläinen, Leo Väisänen, Robert Ivanov, Albin Granlund, Robin Lod, Glen Kamara, Rasmus Schüller, Urho Nissilä, Joel Pohjanpalo, Teemu Pukki

Suomen ja Kazakstanin välinen ottelu alkaa kello 17.00.