Huuhkajien pitkäaikaisten sotaratsujen Paulus Arajuuren ja Joona Toivion maajoukkueurat tulivat päätökseen. Huuhkajien kapteeninnauhaa syksyn MM-karsintapeleissä kantanut Lukas Hradecky ei ole ainakaan vielä liittymässä lopettaneiden joukkoon.

– Matka jatkuu. Minulle seuraavat niin sanotut kotikisat Saksassa 2024 ja se on seuraava projekti. Siihen aletaan maaliskuussa valmistautumaan, Hradecky totesi tiistaisen Ranska-ottelun jälkeen.

31-vuotiaalla Hradeckyllä on vielä edessään useita hyviä maajoukkuevuosia niin halutessaan.

– Mähän alan olemaan nestori tässä porukassa näiden lopettamisten takia, mutta minulle pelaaminen on vielä mielekästä ja saatte kuulla mun tyhmiä läppiä vielä hetken aikaa, Hradecky nauratti.

Huuhkajat kävi jo syksyn peleissä läpi pienimuotoista nuorennusleikkausta. Viimeiset karsintaottelut osoittivat, että joukkueeseen on nousemassa lopettaneiden nappikset täyttäviä pelaajia.

– Porukka on vähän nuorentunut samalla, mutta tuloksia on silti tullut. Tulevaisuus näyttää erittäin mallikkaalta, ja se on yksi tärkeimmistä jutuista, joka saa minut pysymään täällä. Haluan vielä saavuttaa monia asioita. 2024 EM-kisat Saksassa on ehdottomasti ympyröity isona kalenteriin. En malta odottaa, että seuraaviin maaotteluihin taas kokoonnutaan, tunnelmoi Hradecky.