Maanantaina Nyonissa arvottiin eurocupien seuraavat otteluparit. Mukaan tulee myös useampi Huuhkaja-pelaajan joukkue.

Mestarien liigaan tavoittelee paikkaa HJK:n lisäksi myös Glen Kamaran Rangers. Rangers tulee karsintaan mukaan kolmannelle kierrokselle, jossa se kohtaa belgialaisen Union Saint-Gilloisen.

HJK sen sijaan kohtaa toisella karsintakierroksella tshekkiläisen Viktoria Plzenin ja kolmannella kierroksella vastaan tulisi joko slovenialainen Maribor tai moldovalainen Sheriff Tiraspol. Mikäli HJK häviää Plzenille, kohtaa se tuon otteluparin häviäjän Eurooppa-liigan kolmannella karsintakierroksella.

Konferenssiliiga saa lisää Huuhkajat-väriä kolmannella kierroksella, kun mukaan Ilmari Niskasen sekä Carljohan Erikssonin Dundee United. Skottiseura kohtaa kolmannella karsintakierroksella voittajan otteluparista Tuzla-AZ Alkmaar.

Leo Väisäsen Elfsborg saa toisella kierroksella vastaansa norjalaisen Moden. Kolmannella kierroksella odottaisi kazakstanilainen Almaty tai unkarilainen Kisvarda. Mikael Soisalon Riga FC mittaa toisella kierroksella portugalilaisen Gil Vicenten ja kolmannella kierroksella vuoroa odottelisi slovakialainen Ruzomberok.

Suomalaisjoukkueista toiselle karsintakierrokselle selvittivät tiensä KuPS ja SJK. KuPS kohtaa toisella kierroksella moldovalaisen Milsamin ja kolmannella kierroksella vastaan tulisi voittaja otteluparista Liepaja-Young Boys. SJK saa toisella kierroksella vastaansa Kaan Kairisen Lilleströmin ja tuon otteluparin voittaja kohtaisi kolmannella kierroksella Antwerpin tai FC Interin pudottaneen Dritan.