Sunnuntaina 30 vuotta täyttävä Teemu Pukki aikoo viettää merkkipäiväänsä perheen kesken Norwichissa. Syynä tähän on se, että maalipyssyn tarvitsee olla joka tapauksessa kotonaan karanteenissa. Kotkalainen kertoi Pukki Party -podcastissa, että juhlien kokoonpano on enemmän kuin hyvä hänen makuunsa.

Vaikka päivät kuluvatkin nyt pelkästään perheen kesken, ei huippu-urheilijan elämää voi unohtaa taustalle.

– Kunto- ja rasvatestit tehtiin silloin ennen kuin jäätiin tauolle. Me olemme huippuammattilaisia ja meidän pitää itse pitää huolta siitä, että pysymme kunnossa. Onneksi minulla on vaimo joka vastaa siitä ravintopuolesta, mitä laitan suuhun, Pukki naurahti podcastissa.

Koska Valioliiga on määrittämättömän ajan tauolla, Pukilta irtosi myös muutama ajatus tulevista EM-kisoista, mitkä UEFA siirsi kesälle 2021.

– Kyllä se harmittaa. Niin kovasti sitä odotti, että pääsee pelaamaan niitä kisoja. Oli valtava halu päästä pelaamaan niille stadioneille. Loppujen lopuksi se on kuitenkin järkevä päätös, Huuhkaja-kärki painottaa.

Hän uskoo, että Huuhkajien kokoonpano voi muuttua kisoihin mennessä viime vuoden karsinnoista.

– Kaikilla on vuosi aikaa kehittyä ja loukkaantuneet saavat itsensä kuntoon. Toivottavasti kaikki saavat pidettyä itsensä kunnossa. Nuorilla on aikaa nyt kehittyä ja saada isompia minuutteja. Rivellä on varmaan vaikeita päätöksiä edessä, vaikka olisi se varmasti jo tänä kesänäkin ollut vaikeaa.

Pukki Party -podcast