Eero Markkanen yhdisti viime keskiviikkona fyysisen treenin aivojumppaan ja lopputuloksena haaste, minkä suorittaminen edes toisen osalta olisi monille liian haastavaa.

Joukkueharjoituskiellon aikana Hakan pelaajat ovat pitäneet kuntoaan ja mielialaansa yllä antamalla toinen toisilleen erilaisia haasteita somen välityksellä. Markkanen esitteli omalla vuorollaan multitaskauskykyään yhdistämällä kolme asiaa: vatsalihasharjoituksen, sorminäppäryyden ja aivojumpan.

– Oli oma vuoroni tehdä haaste ja mietin kämpillä, että mitähän sitä keksisi. Silmiini osui Rubikin kuutio ja ensin ajattelin ratkaista pelkästään sen. Sitten keksin, että voisin lankuttaa siinä samalla, Markkanen kertoo Hakan verkkosivuilla.

Markkanen myöntää harjoitelleensa kuution ratkaisua ennen varsinaista temppua. Haaste oli Markkasen mukaan mennyt sitten kerralla nauhalle.

– Kyllähän sen siitä videolta näkee, että lopussa alkoi hapottamaan.