Huuhkajien valmennusryhmään kuuluva Mika Nurmela seuraa tarkasti Bundesliigaa ja tietysti Bundesliigassa pelaavia suomalaisia. Lukas Hradeckyn tekemiset kiinnostavat luonnollisesti ja lauantain Saksan cupin finaali suuresti.

Lukas Hradeckyn kehitys on ollut Nurmelan mieleen.

– Totta kai se Luken peruspelaaminen, tuollaisia anttiniemimäisiä seivejä tulee aina väliin. Se on kruununa siinä. Maalivahti parhaassa iässä alkaa olla. Hän jaksaa harjoitella ja vaatii itseltään koko ajan parempia suorituksia. Luke on top3-maalivahti Bundesliigassa. Se on tosi kova sana, Nurmela arvioi Suplan Week of Football -podcastissa.

Lauantaina ”Lukelta” tarvitaan täysosumaottelu, sillä finaalivastustaja Bayern München on ollut pysäyttämätön valmentajanvaihdoksensa jälkeen. Saksan cupin finaali on nähtävissä Viaplayn palvelusta.