Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva seuraa jalkapallofanien tavoin tiiviisti tammikuun siirtoikkunaa. Suomalaispelaajat ovat olleet erilaisissa spekulaatioissa mukana – etenkin Glen Kamaran kohdalla siirtohuhut ovat liikkuneet. Markku Kanerva avaa omia ajatuksiaan tilanteesta Iltalehden laajassa haastattelussa.

– Kyse on aina siitä, saako pelaaja otettua tietyn aseman siinä seurassa. Uuteen seuraan tullessa pitää opetella tavoille sekä tutustua valmentajaan ja pelikavereihin. Nuori pelaaja, jonka kehityssuunta on menossa ylöspäin, tarvitsee vastuuta ja kokemusta peleistä, Kanerva kertoi IL:lle.

– Ihannetilanteessahan kaikki Huuhkajista pelaisivat 90-minuuttisia kovissa liigoissa. Siirtoja mietteissä pitää aina miettiä, haukkaako liian ison palan kakusta. En väheksy tietenkään laadukkaaseen seuraan siirtymistä, koska siellä ympäristö kehittää. Mutta pelkästään reservijoukkueessa pelaamisesta on aika iso hyppy kansainvälisiin peleihin, Kanerva analysoi Iltalehdelle.