Keskikenttämies Onni Valakari kuului niihin Huuhkajapelaajiin, joille ei peliminuutteja EM-lopputurnauksessa kertynyt.

Valakari näki EM-kisat mahtavana kokemuksena ja nälkää ainakin jäi jatkoa ajatellen.

– Hieno kokemus ja tässä oli varmasti paljon hyviä juttuja, joita voi ottaa matkaan mukaan ja varmasti asioita, joita voitaisiin tehdä paremminkin. Kaiken kaikkiaan tämä oli kuitenkin hyvä kokemus ja toivotaan että tulevaisuudessa päästään kokemaan näitä lisää.

Useampi viikko joukkueen kanssa antoi paljon, vaikka hiukan puuttumaan jääneet minuutit jäivät Valakaria harmittamaan.

– Ainutlaatuista tietysti, että pääsi kokemaan kisat. Tässä joukkueessa on hienoja persoonia, joilta voi ottaa paljon oppia.

– Uskon että minulla olisi ollut annettavaa kentälläkin ja varmasti valmennuskin näin uskoi, kun minut joukkueeseen valittiin. Nyt ei vastuuta tullut kuitenkaan, mutta nämä ovat valmennuksen päätöksiä ja varmasti oikeita sellaisia.