Huuhkajatoppari ja joukkueen kapteenistoon kuuluva Paulus Arajuuri vaihtoi seuraa kesällä, mutta siirto tapahtui Kyproksen sisällä.

Edelliskaudet Pafos FC:tä edustanut Arajuuri siirtyi Anorthosis Famagustan riveihin ja päätös jatkamisesta Kyproksella oli lopulta helppo perustella itselle.

– Kokonaispaketti on täällä kunnossa, sillä sarja on kovatasoinen ja tuttu minulle jo viime kausilta. Saan lisäenergiaa uudesta seurasta, mutta toisaalta täällä on myös paljon sitä samaa, johon olen ollut aiemminkin tyytyväinen. Olemme tyttöystäväni kanssa olleet Kyproksella todella onnellisia ja tänne haluttiin jäädä, Arajuuri kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Anorthosis on Kyproksen menestyksekkäimpiä seuroja ja tavoitteet ovat nytkin korkealla.

– Anorthosis on suuri seura. Se tehnyt paljon hankintoja ja panostaa suuresti tulevalle kaudelle. Ilman muuta haluamme pelata mestaruudesta ja menestyä. Unelmana olisi päästä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen tai vähintäänkin Konferenssiliigaan jatkopelien kautta. Mielenkiintoiset ajat edessä, Arajuuri sanoo.