Huuhkajat jatkaa MM-karsintojaan kohtaamalla lauantaina huipputärkeässä ottelussa Bosnia ja Hertsegovinan. Huuhkajat saattaa saada helpotusta, kun Bosnian tähden Edin Dzekon pelaaminen on epävarmaa.

Inter Milanin pelaaja loukkaantui edellisessä sarjapelissä ja joutui tulemaan vaihtoon kesken ottelun. Dzekon pelaaminen lauantain ottelussa on vielä kysymysmerkin takana, mutta Huuhkajien valmennusjohdossa on varauduttu kaikenlaisiin skenaarioihin.

– Kaksipiippuinen juttu, kumpaa haluaisimme: onko puolikuntoinen Dzeko kentällä vaiko ei. Totta kai Džeko on huippupelaaja, ja uskon, että hän haluaa pelata. Ottelu on tärkeä myös Bosnialle, ja he tarvitsevat voiton, jos haluavat pelata vielä jatkopaikasta. Mutta näissä peleissä on tärkeintä, että kentällä olevat pelaajat ovat täydessä pelikunnossa, ja Bosnialla on hyviä korvaaviakin pelaajia, Huuhkajien valmennusryhmään kuuluva Mika Nurmela kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Mutta olemme valmistautuneet kaikkeen mahdolliseen, on Dzeko kentällä tai ei.

Huuhkajien MM-karsintoja voi seurata Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun, V sport jalkapallo -kanavan, Nelosen ja Ruutu+ tilausta edellyttävän Ruutu -palvelun kautta.

Huuhkajien ja Bosnia-Hertsegovinan välinen ottelu alkaa kello 16.00.