Huuhkajat päätti Espanjan leirinsä kohtaamalla Slovakian. Vastustaja oli tällä kertaa vahvempi voittaen 2-0.

Päävalmentaja Markku Kanerva oli muokannut taas kokoonpanoaan ja ainoana edellispelin avauskokoonpanosta jatkoi Robin Lod. Lisäksi Kanerva oli muokannut muodostelman päävalmentajakautensa alussa tutuksi tulleeseen 4-4-2-muodostelmaan.

Suomen peli pyöri hyvin ja Suomi sai luotua maalipaikkoja Slovakian maalille. Marcus Forssin ja Robin Lodin yritykset eivät kuitenkaan tuoneet tulosta. Ensimmäisen puoliajan lopussa Slovakia siirtyi johtoon, kun Ondrej Dudan laukaus muutti Robert Ivanovista suuntaa ja painui Lukas Hradeckyn selän taakse.

Toisen puoliajan alkuun Suomi tuli vahvasti ja Joel Pohjanpalo pääsi erikoistilanteista yrittämään, mutta maalia ei tullut. Parikymmentä minuuttia ennen loppua Erik Jirka laukoi tarkasti tolpan kautta Slovakian toisen maalin. Suomi ei saanut enää kavennettua, joten näin Suomen harjoitusleiri päättyi tappioon.

Suomen kokoonpano:
1 Lukas Hradecky (C)
2 Leo Väisänen
4 Robert Ivanov
6 Glen Kamara
7 Santeri Hostikka
8 Robin Lod (46′ Urho Nissilä)
14 Lucas Lingman (67′ Rasmus Schüller)
17 Nikolai Alho (85′ Miska Ylitolva)
18 Jere Uronen
19 Marcus Forss (85′ Benjamin Källman)
20 Joel Pohjanpalo (67′ Teemu Pukki)