Huuhkajien urakka Nations Leaguessa alkaa lauantaina ja paljon ratkaistaan jo seuraavan vajaan kahden viikon aikana.

B-liigan lohkon kuudesta ottelusta neljä pelataan nyt kesäkuussa, joten asetelmat ovat varsin pitkälle selvillä jo ennen juhannusta. Lohko on ennakkoon varsin tasainen ja Huuhkajakärki Teemu Pukki muistuttaakin, että marginaalit ovat pienet.

– Bosnia on tuttu, olemme pelanneet heitä vastaan usein viime aikoina. Kovia pelejä ovat olleet kaikki ja laatua joukkueesta kyllä löytyy. Montenegrosta en vielä tässä vaiheessa osaa tarkemmin. Romania kohdattiin joku vuosi sitten karsinnassa ja vaikeaa oli silloin ja Romania on varmasti taas kova vastustaja, Pukki arvioi vastustajia.

– Aika tasaisia joukkueet varmasti ovat ja kaikki on mahdollista, mutta ellei kulje, niin sitten on äkkiä vaikeaa.