Huuhkajat pelasi kotikentällään 1-1-tasapelin Romaniaa vastaan. Suomen maalin viimeisteli Teemu Pukki.

Suomi aloitti vahvasti ja 11. minuutin jälkeen Pukki laukoi Huuhkajat upeasti johtoon. Pitkän hallintajakson jälkeen Onni Valakari tarjoili Pukille, joka laukaisi rangaistusalueen rajalta pallon tulisesti verkkoon.

Maalin jälkeen Suomi menetti asemiaan ja Romania alkoi ottaa peliä hallintaansa ja aiheutti vaaraa Suomen maalille. Vielä maali kuitenkin varjeltui.

Toiselle puoliajalle Romania tuli vahvasti ja sai ansaitun tasoituksen toisen puoliajan alussa, kun 52. minuutilla Florin Tanase pääsi tasoittamaan. Maalin jälkeen Suomi teki vaihtoja, jonka avulla se sai enemmän otetta peliin. Benjamin Källman oli erityisesti alati vaarallisena, kun hän yritti juoksuillaan puhkaista Romanian puolustuslinjaa.

Källmanille tulikin paras paikka, kun Lucas Lingman lähetti erinomaisen syötön vapauttaen Källmanin. Cracovian hyökkääjä sai jalkansa vapaaksi, mutta pallo meni niukasti takatolpan ohi.

Myös Romania haki aktiivisesti voittomaalia, joten peli aaltoili päästä päähän. Leo Väisänen pääsi vielä kulmapotkusta puskemaan, mutta se pelastettiin maaliviivan tuntumasta. Toisessa päässä Romania sai painetta, mutta Lukas Hradecky kesti.

1-1-tasapeli sekä samaan aikaan Bosnia-Hertsegovinan ottama voitto Montenegrosta tarkoitti sitä, että Suomen lohkon voittohaaveet menivät. Se kuitenkin taistelee edelleen tärkeästä kakkospaikasta ja se on panoksena päätösottelussa. Toisaalta Suomi saattaa vielä pudota C-divisioonaan, sillä Romania on vain pisteen päässä.