Joel Pohjanpalon loistava viime kausi on saanut huomiota Euroopassa ja hyökkääjä onkin siirtohuhujen kohteena.

Pohjanpalolla on voimassaoleva sopimus Venezia FC:n kanssa, mutta tihkuneiden tietojen mukaan hänellä on sopimuksessaan neljän miljoonan euron ulosostopykälä. Kroatialaismedian mukaan suurseura Dinamo Zagreb on jo lähestynyt Veneziaa siirtotarjouksella.

Dinamo ei ole ainoa Pohjanpalon perässä oleva seura, sillä tiettävästi hän on myös Valioliigasta viime kaudella pudonneen Leedsin kiikarissa. Pohjanpalo on ollut myös Valioliigan West Hamin harkintalistalla.

Tuoreimpana joukkueena Pohjanpalosta kiinnostuneiden joukkoon on liittynyt hänen entinen seuransa Bayer Leverkusen. Pohjanpalo vietti Leverkusenissa vuodet 2016-22, mutta jäi seurassa vähälle vastuulle ja vietti pääosan ajasta lainalla muissa seuroissa.