Montreal Impactin kapteeniksi täksi kaudeksi noussut Jukka Raitala saattaa joutua jäämään sivuun ensi kesän EM-kisoista. Raitala joutuu olemaan loukkaantumisen takia peleistä sivussa 2-3 kuukautta.

Raitalan oikean jalan pohjeluu murtui törmäyksessä vastustajan pelaajaan. Montreal Impact eteni Raitalan loukkaantumisesta huolimatta CONCACAF Mestarien liigan puolivälieriin. Montrealin MLS-kausi käynnistyi viime viikonloppuna.

Raitala kuului EM-karsinnoissa Huuhkajien avainpelaajiin. Laitapuolustaja oli mukana seitsemässä EM-karsintaottelussa. Varmuudella Raitala on sivussa ainakin maaliskuun harjoitusotteluista, joissa Suomi kohtaa vieraissa Puolan ja Ranskan.

Ensi kesänä Suomi pelaa vielä kaksi valmistavaa harjoitusottelua Ruotsia ja Viroa vastaan ennen EM-lopputurnausta. Raitalan kohdalla nämäkin ottelut ovat vaarassa.

Raitalan loukkaantuminen saattaa avata mahdollisuuden Kilmarnockissa Skotlannin pääsarjaa pelaavalle Nicholas Hämäläiselle, joka on kärkkymässä paikkaa Huuhkajien joukkueesta. Hämäläinen on pelannut vahvan kauden Skotlannissa vasemman laitapuolustajan paikalla, mutta hän pystyy pelaamaan myös oikealla, jossa Raitala on usein Huuhkajissa nähty.