Huuhkajien laitapuolustaja Juha Pirisen viime syksy oli kaksijakoinen.

Huuhkajien kanssa menestystä satoi, mutta seurajoukkueessa Tromssasa tuloksena oli tippuminen Norjan pääsarjasta. Simo Valakarin valmentama joukkue jahtaa pikaista nousua ja se on myös Pirisellä mielessä..

– Kyllä sen nousun eteen tehdään paljon töitä. Tietysti myös itselläni on näyttöpaikka. Vuoden kuluttua loppuu sopimus ja kaikki on taas auki. Turha tosin vielä miettiä niin pitkälle. Täytyy pitää vain itsensä kunnossa ja olla valmis, kun kausi alkaa, hän kommentoi Arvokisat.com -sivustolle.

Onni Valakari jätti joukkueen ja lähti hakemaan uusia haasteita Kyproksen liigassa pelaavasta Pafoksesta.

– Ei ollut yllätys, että Onni lähti muualle. Nuori kaveri pelasi paljon meillä, käytännössä kaikki pelit. Lisäksi hän teki muistaakseni seitsemän maalia vaikka ei ollut edes hyökkäävässä roolissa. Hänestä on kasvamassa todella hyvä pelaaja.