Leverkusen ei pystynyt tekemään ihmettä ja kukistamaan käsittämättömän kovassa vedossa olevaa Bayern Müncheniä Saksan cupin finaalissa. Bayern oli selvästi Leverkusenia edellä koko ottelun ajan. Näin Lukas Hradeckyn haave toisesta cup-mestaruudesta jäi haaveeksi.

”Lukelle” ilta oli kaksijakoinen. Kahdelle ensimmäiselle Bayernin maalille hän ei voinut mitään, mutta kolmas meni helposti sisään. Bayernin neljäs oli jälleen tekemätön paikka. Toisessa vaakakupissa oli muutama erinomainen torjunta.

Kausi oli Leverkusenille siinä mielessä hyvä, että joukkue keräsi enemmän pisteitä kuin vuosi sitten ja selvisi cupin finaaliin. Tämä toi suoran paikan ensi kauden Eurooppa-liigassa – tämän kauden Eurooppa-liiga on vielä Leverkusenin osalta kesken. Toisaalta joukkue ei pystynyt saavuttamaan Mestarien liigan paikkaa eikä myöskään voittamaan cupia.

Lukas Hradeckyn kausi oli erinomainen. Kicker -lehden koko kauden kestäneen pelaaja-arvostelutaulukon perusteella hän oli koko Bundesliigan tämän kauden paras maalivahti.