Juha Malinen valitsi Pikkuhuuhkajat tuleviin karsintaotteluihin Ukrainaa ja Romaniaa vastaan. Joukkueessa on paljon mielenkiintoisia nimiä – kuten Huuhkajissakin EM-karsinnoissa esiintynyt Benjamin Källman sekä Huuhkaja-spekulaatioissa paljon esiintynyt Aapo Halme.

Tulevaisuutta ajatellen eniten kiinnostaa kuitenkin se, että kolmen passin mies Robin Tihi liittyi mukaan joukkueeseen. 18-vuotias AIK:n pelaaja kiinnostaa myös Ruotsia ja Marokkoa, mutta toivon mukaan Suomen toiminta miellyttää Tihiä niin paljon, että myös A-maajoukkuetasolla – mikäli kehitys jatkuu – valinta olisi Huuhkajat.

U21 syyskuun EM-karsintaotteluihin:

William Jääskeläinen, Crewe Alexandra
Rasmus Leislahti, VPS
Juho Hyvärinen, RoPS
Serge Atakayi, SJK
Martti Haukioja, FC Inter
Juhani Pikkarainen, TPS
Robin Tihi, AIK
Matias Vainionpää, SJK
Mikael Almen, Ilves
Aapo Halme, Barnsley FC
Niilo Mäenpää, IFK Mariehamn
Kaan Kairinen, Lillestrøm SK
Jaakko Oksanen, AFC Wimbledon
Lucas Lingman, HJK
Mikael Soisalo, SV Zulte Waregem
Timo Stavitski, MVV Maastricht
Saku Ylätupa, AIK
Jasin Assehnoun, FC Lahti
Onni Valakari, Pafos FC
Naatan Skyttä, Ilves
Eetu Vertainen, HJK
Benjamin Källman, FC Inter