Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA julkaisi keskiviikkona 7.4. tuoreen ranking-listansa ja Huuhkajat ovat yhä hienoisessa nousussa.

Huuhkajat on pysytellyt FIFA-rankingissa sijan 60. paremmalla puolella alkuvuodesta 2019 lähtien. Nousu sitten ennen oli rajua, sillä koukkaus alkuvuonna 2017 kävi peräti sijan 110. kautta. Nyt sijoitus on 54., missä on yhden sijan verran nousua edellisestä, helmikuussa julkaistusta listasta.

Huuhkajien maaliskuun vastustajista Sveitsi nousi kolme pykälää ja on peräti sijalla 13. Ukraina on sijalla 24. ja Bosnia ja Hertsegovina heti Huuhkajien perässä sijalla 55.

Muista MM-karsintalohkon vastustajista Ranska on rankingkakkosena Belgian jälkeen ja Kazakstan löytyy sijalta 124. EM-lopputurnauksen lohkovastustajista Belgian ohella Tanska on kärkipäässä sijalla 10. ja Venäjä puolestaan sijalla 38.