Norwich kärsi Championshipin lauantain myöhäisottelussa 1-3-tappion Bournemouthille, mutta tappio ei tällä kertaa juuri kirpaissut.

Norwichin nousu takaisin Valioliigaan varmistui jo aiemmin päivällä. Norwich aloitti iltaottelunkin vahvasti, mutta Dimitris Giannoulisin suora punainen kortti jo 17. minuutilla vaikeutti peliä ja Bournemouth paineli voittoon. Emiliano Buendian avausmaaliin komean syötön tarjoillut Teemu Pukki sai hiukan lepoaikaa ja otettiin vaihtoon jo tunnin kohdalla.

Nousun varmistuminen sai Norwich-luotsi Daniel Farkenkin heltymään. Vaikka edessä on jo tiistaina Watford-ottelu, jossa Norwich voi varmistaa nousun lisäksi sarjavoiton, pelaajat pääsivät lauantai-illasta juhlimaan.

– Kunhan he eivät ole liian väsyneitä, mutta se on ehdottomasti sallittu. Ehkei se ole parasta valmistautumista tiistaille, mutta kaverit ansaitsevat sen, Farke sanoi BBC Radio Norfolkille.