Leo Väisäsen Elfsborg on EM-tauon jälkeen päässyt Allsvenskanissa vahvaan vireeseen ja otti lauantaina jo kolmannen perättäisen voittonsa.

Lauantain ottelussa kaatui Östersund kotona puhtaasti maalein 3-0. Väisänen pelasi tuttuun tapaan topparina täyden 90-minuuttisen ja oli tärkeässä roolissa syötettyään Robert Gojanin juuri ennen taukoa viimeistelemän 1-0-maalin.

Väisänen riisti pallon keskialueella, katsoi tarkkaan ja lähetti pitkän pallon vastustajan rangaistusalueelle, jossa Gojani otti sen haltuunsa ja ohjasi maalin perukoille.

Elfsborg on koonnut 12 pelaamastaan ottelusta 22 pistettä ja nousi ainakin hetkeksi sarjataulukon kakkoseksi. Muut kärkipään joukkueet ovat tosin pelanneet 1-2 ottelua vähemmän.