Joel Pohjanpalo oli Suomen sankari Kazakstan-ottelussa, kun hän teki ottelun ainoan maalin. Pohjanpalo on vahvassa vireessä maajoukkueessa, sillä hän on tehnyt Huuhkajien neljä edellistä maalia.

Huuhkajat ja Pohjanpalo joutuvat maanantaina kovaan testiin, kun hallitseva maailmanmestari Ranska isännöi Suomea. Vastassa on melkoinen tähtisikermä ja kuuluisia nimiä. Pohjanpalo ei kuitenkaan tilannetta hätkähdä.

– Itse olen sellainen, että keskityn omaan tekemiseeni ja vahvuuksiini. En hirveästi katsele millaisia toppareita vastustajilla on, vaan luotan siihen, että heidän täytyy katsella millainen hyökkääjä heillä on vastassa, Pohjanpalo heitti Huuhkajien perjantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Vaikka Pohjanpalo ei paljon vastustajien nimillä päätään vaivaa, niin tiedostaa hän edessä olevan hyvin toisenlainen ottelu kuin Kazakstania vastaan.

– Erilainen peli on tulossa kuin Kazakstania vastaan ja puolustussuuntaan täytyy tehdä paljon enemmän töitä. Kazakstania vastaan tiesimme, että ainakin paperilla vastustajan taso on heikompi kuin meillä. Se antaa ehkä vähän enemmän anteeksi sen, että olemme paremmassa asemassa vastahyökkäyksiin lähdettäessä. Ranskaa vastaan on vähän sama kuin pelasimme Belgiaa tai Tanskaa vastaan kisoissa. Silloin täytyy jokainen tilanne juosta takaisin alas eikä ole syytä jäädä sinne seisomaan. Se muuttaa myös sitä pelaamista, muistuttaa Pohjanpalo.