Leo Väisänen oli yksi Huuhkajien avainhahmoista lauantaisessa Bosnia ja Hertsegovina -voitossa. Väisänen osoitti tasonsa molemmissa päissä kenttää.

Ottelusta ei tapahtumia ja draamaa puuttunut. Epäonnistunut rangaistuspotku ja punainen kortti, mutta siitä huolimatta kolme tehtyä vierasmaalia Bosnia ja Hertsegovinan tasoista joukkuetta vastaan, on loistava suoritus. Väisänen oli yksi Suomen onnistujista ollen alakerrassa itse varmuus ja hän petasi myös Robin Lodin voittomaaliksi jääneen osuman.

– Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla tapahtui paljon. Päästä päähän vähän kummallakin. Onnistuimme pitämään johdon puoliajalle, ja sitten toiselle puoliajalle lähdimme hyvällä asenteella ja pystyimme pitämään voiton ja saimme pari maalia. Hyvä matsi, Väisänen niputti ottelun Huuhkajien Twitter-tilillä.

Huuhkajat matkustaa Suomeen jo heti lauantai-iltana aloittaakseen valmistautumisen kohti tiistaista ratkaisevaa MM-karsintaottelua Ranskaa vastaan.