MM-karsinnat päättyvät tällä viikolla ja Huuhkajilla on vielä mahdollisuudet kammeta itsensä lohkon kakkoseksi ja jatkokarsintoihin. Teemu Pukki on valmiina loppuhuipennukseen.

Suomen lohkon tilanne on kutkuttava ja ratkaisu venyy varmuudella viimeiseen otteluun. Ranska johtaa lohkoa selvästi ja tulee voittamaan sen. Ukraina on toisena pisteen edellä Suomea, mutta ottelun enemmän pelanneena. Suomen lauantainen vastus on sen sijaan pisteen päässä Suomesta. Ukraina ja Bosnia kohtaavat toisensa päätöskierroksen ottelussa.

Käytännössä Suomen on siis voitettava lauantaina, tai muuten se vaatii Ranskan kaatamista sekä suotuisaa tulosta toisesta ottelusta.

– Totta kai haluamme vähintään sen lohkon kakkospaikan hakea. Ranska vaikuttaa jo suhteellisen selvätä lohkovoittajalta, mutta niihin jatkokarsintapeleihin on kova halu koko joukkueella. Se vaatii hyviä tuloksia, käytännössä Bosnia, ei nyt ole pakko voittaa, mutta lähellä pakkovoittoa ja sen lisäksi myös Ranskalta pitäisi saada pisteitä, jos haluamme varmistaa sen kakkospaikan, Pukki kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

– Todella tiukat ja kovat ottelut tiedossa, mutta kyllä me lähdemme siitä, että tavoitteena on sen kakkospaikan hakeminen, Pukki jatkaa.