Suomen miesten A-maajoukkue kohtaa Islannin ja Slovakian Espanjassa Murciassa.

Huuhkajien talvileiri jouduttiin perumaan aiemmin Euroopan pahentuneen koronatilanteen vuoksi, joten joukkue pelaa seuraavat maaottelunsa maaliskuussa.

26. maaliskuuta Suomi kohtaa Islannin Murciassa Enrique Roca de Murcia -stadionilla. Suomi ja Slovakia ottavat toisistaan mittaa samalla stadionilla 29. maaliskuuta.

– Saimme juuri sellaiset vastustajat kuin halusimme. Nämä pelit valmistavat meitä kesäkuun Nations Leaguen otteluihin. Erittäin sopivat vastustajat. Menemme hyviin olosuhteisiin ja saimme sellaisen peliohjelman, kuin toivoimme. Pelien ajankohdat ja se, että olemme samassa paikassa, mahdollistavat myös harjoittelun. Lisäksi kyseessä on kansainvälinen pelipäiväikkuna eli saamme lähtökohtaisesti parhaan mahdollisen joukkueen, päävalmentaja Markku Kanerva kertoo Palloliiton tiedotteessa.

Otteluiden alkamisajoista tiedotetaan myöhemmin.