Ilmari Niskanen siirtyi viime syksynä Skotlannin Valioliigassa pelaavan Dundee Unitedin riveihin. Niskanen on nauttinut olostaan jalkapallohullussa kaupungissa.

Niskanen siirtyi KuPS:sta Saksaan Ingolstadiin, mutta aika siellä oli vaikea. Yhden kauden jälkeen uusi osoite löytyi Skotlannista, kun hän siirtyi Dundee Unitedin riveissä. Dundeessa vastuuta on riittänyt ja laitakiituri on jälleen nauttinut pelaamisesta.

– En voi kyllä valittaa elämästä. Täällä on mahtava elää ja pelata. Koko yhteiskunta hengittää jalkapalloa niin älyttömästi, että en saa liikkua rauhassa kadulla, eikä se haittaa yhtään. Ihan mahtavaa, että ihmiset tulevat juttelemaan! Kaikki taksikuskit ja postinjakajat tietävät, kuka herra on kyseessä, Niskanen suitsuttaa Suplan Week of Football -podcastissa.

Niskanen voitti nopeasti puolelleen myös Dundee Unitedin intohimoiset kannattajat, sillä jo kuukauden jälkeen hänelle laulettiin ylistyslauluja.

– En varmaan ollut kuin kuukauden ollut seurassa, kun oma chäntti oli kehitetty ja sitä siellä hoilasivat! Kyllä siinä meni kylmät väreet, kun sitä kuuntelin alkulämmittelyssä, että ai vitsit, minulle laulavat siellä!

Lähde: Suplan Week of Football -podcast